Räätälöidyt ayurvediset* kasvohoitomme tehdään luomulaatuisella, ikiaikaisen ayurvedisen tiedon ja nykypäivän kosmetologian yhdistävällä Ayurveda Pura-sarjalla. Kasviöljyjen, yrttien ja mausteiden  miellyttävä tuoksujen harmonia ja hoitavuus hellivät ihoasi sekä rentouttavat myös mieltä 🌿

AYURVEDINEN KASVOHOITO 

45 min./72 € 

Hoidon aluksi kartoitetaan ayurvedinen ihotyyppisi jonka mukaisesti kasvohoito räätälöidään sen hetkisen ihon kunnon ja tarpeiden mukaiseksi (esim. rauhoittava, ravitseva tai puhdistava). Saat hoidon päätteeksi sähköpostiisi Ayurvedisen ihonhoito-oppaan joka sisältää kotihoito-ohjeet sekä tuote- ja hoitosuositukset. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan ja ayurvedisen öljyhieronnan Kansa Wand-sauvalla. Se stimuloi ihon veren- ja lymfanestekiertoa sekä aktivoi solujen aineenvaihduntaa ja hapensaantia. Hieronta uudistaa ihoa, vapauttaa kasvojen lihasten jännityksiä ja tasottaa ihon juonteita. Kansa Wand-hieronta myös tasapainottaa kasvojen marma- eli energiapisteitä. Lopuksi ihoon imeytetään hoitovoide.

60 min./89 € 

Kts. kuvaus yllä. Tunnin kasvohoito sisältää lisäksi kasvonaamion jonka aikana saat intialaista päähierontaa.


*Ayurveda on tuhansia vuosia vanha luontaislääketiede ja se tarkoittaa elämäntiedettä. Ayurvedassa suhtaudutaan ihmiseen kokonaisvaltaisesti.

🌿AJARA FACELIFT 🌿

45 min./60 €

Luonnollinen ayurvedinen Facelift-hieronta koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja pisteiden käsittelyistä, joita on käytetty perinteisessä ayurvedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihon väriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteita ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta ja auttavat ylläpitämään yleistä terveyttä.

Huomioithan, että hieronnassa käytetään öljyä ja sitä voi tulla myös hiusrajaan ja hiuksiin.

 🌿INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 🌿

      45 min./50 €

                                        

Tulossa harjoitushintaan;

* Prana Aphyanga - Koko kehon intialainen energiahieronta

* Padabhyanga & Hasta abhyanga-  Intialainen käsi- ja jalkahieronta

Hoitolassa myynnissä:

Ayurvediset eteeriset öljyt

Kuparinen kielenkaavin

Ayurvediset ravintolisät kehon ja ihon hyvinvointiin