Anna lahjaksi hemmottelua ja HETKI omaa aikaa

Voit ostaa lahjakortin myös kätevästi sähköisenä alla olevasta linkistä.

Lahjakortti on voimassa 5 kk ostopäivästä.


Annatko mieluummin perinteisen lahjakortin?

Tervetuloa ostoksille shoppailutuntien aikana tai muuna aikana ajanvarauksella/kysymällä sopivaa aikaa teksti-/WA-viestillä numerosta 045-78380055.


 Tervetuloa lahjakortti- ja tuoteostoksille 🎀


VIIKKO 51:

Ti-to 19.- 20.12 klo 16-17

Pe 21.12 klo 10-11.30

La 23.12 klo 10-14

Huom! Mikäli et pääse noutamaan lahjakorttia shoppailutunnin aikana, voit katsoa löytyykö sopiva aika ajanvarauksen kautta tai kysymällä aikaa (mieluiten teksti-/WA-viestillä) p. 045-78380055.

Viikolla 51 työpäivät venyvät iltaan (ma-pe), joten nouto on mahdollista n. klo 18.30-19.30 VAIN etukäteen sopimalla!

Kaipaatko vinkkejä lahjakortin valintaan? 

 TOP 5 suosituimmat lahjakortit juuri nyt 💝

HETKI Nirvanassa 170 €

Täydellisen kokonaisvaltainen hoitoelämys päästä varpaisiin joka vie sinut rentouttavalle matkalle nirvanaan 🌿 

Hoito aloitetaan vartalon kuumakivihieronnalla (75 min.) , jonka jälkeen tehdään yksilöllinen hemmotteleva kasvohoito (40 min. /ei sis. mekaanista tai ultraääni-ihonpuhdistusta) yhdistettynä intialaiseen päähierontaan (20 min.). Kasvohoitoon sisältyy pitkä hieronta, joka valitaan ihon tarpeiden mukaisesti (esim. ikääntyvä iho/muokkaava ja liftaava hieronta, herkkä tai akneiho/guasha sivelyt ja akupainelut). 


JOULUN TOIVELAHJA 💝
Joulukuun uutuus - asiakkaiden toiveista koostettu elämyshoito!

Esse ULTIMATE EXPERIENCE 155 € 

Ylellinen kahden tunnin hoitoelämys🤎

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla selän kuumakivihieronnalla sekä jalkapohjien puhdistuksella lämpimin pyyhkein sekä maadoittavin shiatsupaineluin. 

Kasvohoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvo- ja silmänympärysnaamion, kasvojen akupainannan, pitkän kasvohieronnan; Esse Anti-inflammatory Massage - tulehdusta rauhoittava hieronta tai Esse Lifting Massage - kiinteyttävä hieronta, stimuloivan silmänympäryshieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn. 


Tämän hoidon jälkeen koet olevasi uudestisyntynyt ✨

 Hemmottelupaketti TYYNI  125 €

Hoidolla on hermostoa rauhoittava vaikutus, joten tämän hoidon jälkeen Sinut valtaa seesteisyys 🤎


Hoito aloitetaan hieromalla*  koko vartalo (75 min.) lämpimällä luomuöljyllä käyttäen erilaisia tekniikoita; klassisesta hieronnasta lihaksia muokkaavaan sekä kevyistä shiatsupaineluista syväsivelyihin.

Täydellisen rentoutumisen viimeistelee intialainen päähieronta tai ayurvedinen AJARA FaceLift kohottava pää- ja kasvohieronta (30 min.) valintasi mukaan.


* Vartalohieronta voidaan tehdä myös kuumakivillä ilman erillistä veloitusta.

⛔ Vartalohoidot tehdään vain naisille.HETKI Metsäkylvyssä 135 € 

Maadoittava, palauttava ja hemmotteleva metsäinen hoitoelämys iholle, keholle ja mielelle 🌲

Hoito aloitetaan relaksoivalla magnesium-Niittyseos-yrttiuutosjalkakylvyllä. Selän iho kuoritaan öljysuolakuorinnalla ja hierotaan kuumakivillä. Selkähieronnan jälkeen jalat kuoritaan ja hierotaan polviin saakka. Hoito viimeistellään rakastetulla METSÄKYLPY-kasvohoidollamme (öljypuhdistus, naamio, päähieronta ja kasvojen hieronta guasha-lusikoilla).

Hoito soveltuu kaikille ihoille, erityisesti kuivalle, herkälle ja ongelmaiholle. Hoidossa käytetään Soil of beauty ja MoiForest-tuotteita, jonka metsäpölyuute vahvistaa ihon mikrobiomia ja tasapainottaa ihoa.

Hoidon kesto 1 h 45 min.

Kasvohoito HARMONY

60 min. 85 €

Hoidossa käytetään korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa on miedot tuoksut ja sarja sopii myös herkkäihoisille sekä tuoksuyliherkille.

Hoito aloitetaan poistamalla meikki ja epäpuhtaudet iholta hieroen lämpimällä puhdistusöljyllä kasvot, kaula ja decoltee. Iho kuoritaan ravitsevalla kuorintavoiteella. Kasvonaamion aikana hartiat ja niska hierotaan lämpimin kivin ja lopuksi kasvot saavat rentouttavaa hierontaa käsin ja lämpimin kivin/gua shalla (menetelmä valitaan ihotyypin mukaan).

Tätä kasvohoitoa suosittelen erityisesti kuivalle ja  pintakuivalle "janoiselle" talvi-iholle sen kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen vuoksi.