KUKA MINÄ OLEN?

TAIJA POUTANEN

SKY-kosmetologi, kasvojooga-ohjaaja ja lähihoitaja

Palvelen Sinua lämmöllä ja 100%-panostuksella!

Olen  vuonna  1998 valmistunut kosmetologi, hoitolan omistaja, jolle kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja hyvinvointi on sydämen asia.  Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen, mieleenpainuvan hoitokokemuksen.

Olen luonnonmukaisuuden puolestapuhuja. Rakastan luontoa ja sen mahtavia luonnollisia vaikuttavia aineita sekä ihania tuoksuja! Samaa luonnonmukaisuutta haluan jakaa myös hoidoissani. Siksi olen hyvin hartaasti ja tarkkaan valikoinut sarjat joita käytän hoitolassani. Haluan taata Sinulle hoidot, joissa käytettävissä tuotteissa on tutkitusti tehokkaat ainesosat ilman turhia täyte- ja lisäaineita.

Olen erikoistunut iho-ongelmien hoitoon klinikkatasoisen BiON-hoitolasarjan puitteissa ja nähnyt upeita onnistumisia ihonhoidossa. 

Kasvojooga-ohjaajana voin tarjota asiakkailleni luonnonmukaista vaihtoehtoa pistos- ja täytehoidoille. Ollaan upeita juuri omina itsenämme ikään katsomatta!

 

Hoitola HETKI

syntyi unelmasta luoda paikka, jossa Sinulla on mahdollisuus saada oma hetkesi rentoutumiselle ja hemmottelulle.

Paikka, jossa voit saada elämyksellisiä hoitokokemuksia kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi. Meillä on panostettu siihen, että lyhytkin käynti hoitolassa olisi mahdollisimman rentouttava ja palauttava.

Paikka, jossa kiireettömyys, rauha ja lämminhenkinen tunnelma on läsnä.


Paikka, jossa voit vain olla, antaa ajan pysähtyä ja luottaa siihen että olet hyvissä käsissä. Sinua hoidetaan vuosien ammattitaidolla ja turvallisilla, laadukkailla tuotteilla.


Paikka, jossa on hyväksyvä ilmapiiri ja olet tervetullut juuri omana ainutlaatuisena itsenäsi!


  BiON skincare products

Tuotesarja  yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. 

Tieteeseen pohjautuvaa ammattitason ihonhoitoa

BiON Skincare - tuotteissa käytetään vain kliinisesti tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon biokemiallista terveyttä. Formulaatioissa hyödynnetään myös synergiaa, jolloin tuotteiden bioaktiivisuus korostuu.

Tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Aknenhoidon spesialisti

BiON Skincare on Suomessa menestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan merkittäviä tuloksia aknen - sekä ruusufinnin eli acne rosacean hoidossa. Tuotteiden säännöllisellä käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan jopa yli 90% kaikista tapauksista. 

Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä. 


Signature Expert-
kasvohoidot

Tulokselliset BiON Signature Expert - hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan. 

Meillä Signature Expert-hoidot sisältyvät räätälöityyn kasvohoitoon.

            Ayu Organics

AYU Organics on kahden erittäin inspiroivan suomalaisen naisen työn tulos. Se on vuonna 2018 perustettu kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet huumaavat ominaisuuksillaan sekä tuoksuillaan.  


Matka Balin rikkaaseen luontoon, yrttien ja kukkien täyttämään paratiisiin, sai AYUn tarinan alkuunsa. Indonesian luonnossa esiintyy ihonhoidossa merkittäviä kasveja, joiden ympärille AYUn ihonhoito rakentuu. Satu oli Balilla tutkimassa lääkinnällisiä yrttejä vuonna 2012, ja yrttien ihonhoidolliset vaikutukset saivat sytytettyä kipinän oman ihonhoitosarjan kehittämiseen. 


Nimi AYU on sanskriitiksi elämä, elinvoima, indonesiaksi taas kaunis ja elegantti.


AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.      Beauty Garden

            käsintehtyä satokausikosmetiikkaa

Ranskalainen Beauty Garden on ihonhoitosarja, joka on luomulaatuista luonnonkosmetiikkaa ja sen lisäksi vielä satokausikosmetiikkaa. Satokausikosmetiikka eli tuorekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteet valmistetaan tuoreista raaka-aineista heti sadonkorjuun jälkeen, jolloin ne ovat pullollaan vaikuttavia aineita. 

Beauty Gardenin tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat suuria, eikä tuotteissa käytetä mitään ns. turhia täyteaineita. INCI-luettelo onkin melko lyhyt ja erittäin helposti luettava. Beauty Gardenin tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja.

Beauty Gardenin koko ideologia perustuu vahvasti luonnollisuuteen. Ammattitaitoiselle ja laadusta tinkimättömälle Beauty Gardenin teamille luonnollisuus on hyvin kokonaisvaltainen käsite, joka tarkoittaa luonnollisuutta aina puutarhan hoidosta ja kasvien viljelystä raaka-aineisiin ja kosmetiikan valmistukseen. Se tarkoittaa luonnollisuutta myös ihonhoidossa ja näkyy vahvasti ihon oman luonnollisen toiminnan kunnioittamisena.

Tuotteet on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa. Ne kunnioittavat ihon omaa mikrobiomia sekä luonnollista pH- 


tasapainoa. Hellävaraiset ja lempeät tuotteet puhdistavat ihoa kuivattamatta sekä ravitsevat ja kosteuttavat ihon omaa toimintaa tukien.


Beauty Garden Spa Edition on kokonaisvaltainen Spa hoitojen konsepti, jossa yhdistyvät hoidon tekijän ammattimainen käsityö sekä puhtaat, korkealaatuiset hoitotuotteet. Spa Edition hoidot ovat kokonaisvaltaisen rentouttavia hemmotteluhetkiä. Puhtaat ja lempeät puutarhan tuoksut sekä tuotteiden pehmeät koostumukset kuljettavat asiakkaan aistimatkalle Beauty Gardenin puutarhaan. Hoidot sopivat myös herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille.

Meillä Beauty Garden Spa-hoitoja ovat: 

"Astu puutarhaan"-luomukasvohoito sekä elämyshoidot:

"Levähdä puutarhassa", Unelmoi puutarhassa" ja "Lumoudu puutarhasta"