KUKA MINÄ OLEN?

TAIJA POUTANEN

SKY-kosmetologi, kasvojooga-ohjaaja ja lähihoitaja

Palvelen Sinua lämmöllä ja 100%-panostuksella!

Olen  vuonna  1998 valmistunut kosmetologi ja hoitolan omistaja, jolle kokonaisvaltainen kauneudenhoito ja hyvinvointi on sydämen asia.  Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja mieleenpainuvan hoitokokemuksen 🤎

Olen luonnonmukaisuuden puolestapuhuja. Rakastan luontoa ja sen mahtavia luonnollisia vaikuttavia aineita sekä ihania tuoksuja 🌲 Samaa luonnonmukaisuutta haluan jakaa myös hoidoissani. 

Kirjoitin kosmetologikoulussa päättötyön vuonna 1998 "Ravinnon merkitys ihon hyvinvoinnille", koska jo silloin koin tarvetta katsoa ihoa pintaa syvemmälle ja näin kauneudenhoitoalan liian pinnallisena. 

Kouluttaudun jatkuvasti ja ravinto- sekä mielen hyvinvointi-koulutukset ovat nyt menossa työn ohella.  Etenkin ayurvediset opit sekä Esse-hoitajaksi kouluttautuminen ovat saaneet ymmärtämään ettei kehon toimintoja voi pitää ihosta erillisenä. Onhan iho yksi suurimmista elimistä - eli kaikki vaikuttaa kaikkeen 🌿

Olen 47-vuotias ja "kärsinyt" monista ihon vaivoista elämäni varrella. Nyt itselleni sopivan elämäntavan ja luonnonmukaisten tuotteiden myötä iho voi, näyttää sekä tuntuu hyvältä!

Voit siis luottaa siihen että hyvin hartaasti ja tarkkaan olen valikoinut sarjat joita käytän hoitolassani (olen kaikki testannut ensin itse!). Haluan taata Sinulle hoidot, joissa käytettävissä tuotteissa on tutkitusti tehokkaat ainesosat ilman turhia täyte- ja lisäaineita.

Kasvojooga-ohjaajana voin tarjota asiakkailleni luonnonmukaista vaihtoehtoa pistos- ja täytehoidoille. Ollaan upeita juuri omina itsenämme ikään katsomatta 🤎


 

Hoitola HETKI

syntyi unelmasta luoda paikka, jossa Sinulla on mahdollisuus saada oma hetkesi rentoutumiselle ja hemmottelulle.

Paikka, jossa voit saada elämyksellisiä hoitokokemuksia kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi. Meillä on panostettu siihen, että lyhytkin käynti hoitolassa olisi mahdollisimman rentouttava ja palauttava.

Paikka, jossa kiireettömyys, rauha ja lämminhenkinen tunnelma on läsnä 🤎


Paikka, jossa voit vain olla, antaa ajan pysähtyä ja luottaa siihen että olet hyvissä käsissä.
Sinua hoidetaan vuosien ammattitaidolla ja turvallisilla, laadukkailla tuotteilla.


Paikka, jossa on hyväksyvä ilmapiiri ja olet tervetullut juuri omana ainutlaatuisena itsenäsi 🤎