TALVEN KAUSIHOITO

Well-being Ritual for Face kasvohoito 45 min./69 €⚜️ 

Kiristelevä, juonteinen iho? Iho punoittaa ja on herkistynyt? Iho on samaan aikaan näppyläinen sekä pintakuiva? 

Palauta ihollesi tasapainoa tällä hemmottelevalla kasvohoidolla kosteuttaen ja tuoden ihollesi tärkeitä ravintoaineita 🌿

 Hoitoon sisältyy ihon pintapuhdistus, prebioottinen entsyymikuorinta, kosteuttava seerumi ja öljy/naamio* jonka imeytymistä tehostetaan lämpimillä kivillä hieroen (pl. herkkä, couperoottinen/akneiho jolle hieronta korvataan lymfaattisella guasha-käsittelyllä). 

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaisesti*.

Kausihoito varattavissa 28.2.2024 saakka.


Esse EXPRESS-tutustumishoito 

(vain kertaluontoisesti)

 Esse Express -kasvohoito tutustuttaa sinut Essen probioottiseen maailmaan 🌿 

Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Hoidon kesto noin 30min + konsultaatio 15 min  

Ostaessasi Essen tuotteita 120 eurolla Esse Express-hoidon yhteydessä, palvelu hyvitetään loppusummasta (arvo 65€).

Tervetuloa ihastumaan Essen probioottiseen maailmaan 💚 Esse Probiotic Skincare on Ecocert- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ylellisen ihonhoitosarjan salaisuus piilee tuotteiden sisältämissä probioottisissa ainesosissa. Probioottisilla ja prebioottisilla tuotteilla voidaan hoitaa vaikeitakin ihopulmia tuloksekkaasti. Probioottinen ihonhoito saa nopeasti myös hyväkuntoisen ihon näyttämään entistäkin terveemmältä ja hehkuvammalta. Sen ansiota on lisäksi aivan erityinen ihon ikääntymismuutosten ehkäisy. Tuotteissa on mieto ja miellyttävä tuoksumaailma. Tuotesarja soveltuu myös herkimmillekin ihoille sekä tuoksuyliherkille! 

Esse EXPERIENCE 

 

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveidesi mukaisesti 🌿

Hoitoon laskeudutaan tervetulorituaalilla syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella lämpimin pyyhkein sekä maadoittavin paineluin. 

Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan ja naamion (+ silmänympärysnaamio) lisäksi myös kasvojen akupainannan, ihonpuhdistuksen (uä/mekaaninen 15 min.) TAI lihasjännitystä vapauttavan (Esse Lifting Massage) TAI ihoa rauhoittavan hieronnan (Esse Anti-Inflammatory Massage) 

sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun ▫️ 

Vaihtoehdot: 

*Esse Scalp Tension Release (15 minuuttia) – päänahan rentouttava hieronta (15 minuuttia) 

*käsien hemmotteleva hieronta (15 minuttia) 

*Esse Eye Tension Release (10 minuuttia) - silmänympärysalueen stimuloiva hieronta 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito 🌿 

Esse SIGNATURE 

 Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus - tämä on sinulle joka haluat elämyksellisen kasvohoidon ✨ Hoitoon laskeudutaan tervetulorituaalilla syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella lämpimin pyyhkein sekä maadoittavin paineluin. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen/ultraäänipuhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat: 

▫️ Esse Scalp Tension Release – päänahan rentouttava hieronta (15 minuuttia) 

▫️käsien hemmotteleva hieronta 

▫️jalkojen rentouttava hieronta 

▫️Eye Tension Release (10 minuuttia) - silmänympärysalueen stimuloiva hieronta 

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut 🌿 

Esse ULTIMATE EXPERIENCE 

 Ylellinen kahden tunnin hoitoelämys sinulle, joka haluat vain parasta iholle, keholle ja mielellesi 🤎 

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla selän kuumakivihieronnalla sekä jalkapohjien puhdistuksella lämpimin pyyhkein sekä maadoittavin shiatsupaineluin. 

Kasvohoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen/ultraäänipuhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, pitkän kasvohieronnan; Esse Anti-inflammatory Massage - tulehdusta rauhoittava hieronta tai Esse Lifting Massage - kiinteyttävä hieronta, stimuloivan silmänympäryshieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn. 

Tämän jälkeen koet olevasi uudestisyntynyt ✨

IHONPUHDISTUSHOITO 70 €


Perusteellinen mekaaninen ihonpuhdistus (60 min.), soveltuu myös nuorille. 

Hoitoon kuuluu: alkupuhdistus, kuorinta, perusteellinen mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide.​ 

Ihonpuhdistushoito ei sisällä kasvohierontaa.

+ Suosittelen varaamaan lisäpalveluista ihonpuhdistukselle lisäaikaa (15 €/15 min), mikäli sinulla on paljon epäpuhtauksia.

                 IHONPUHDISTUS ULTRAÄÄNELLÄ 45 min. 62 €

Ultraäänipuhdistuksessa ultraääniaallot ja vesipohjainen hoitoneste yhdessä hajottavat veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin ihon epäpuhtaudet nousevat pintaan. Ultraäänilastalla käydään läpi koko kasvojen alue, jolloin lastaan kertyy kuollutta ihosolukkoa sekä talia ihohuokosista. Lastalla imeytetään kosteuttava ja rauhoittava seerumi. Lopuksi kasvoillesi sivellään ihotyypillesi sopiva naamion ja loppuvoide. Lopputuloksena ihosi tuntuu ja näyttää puhtaalta ja kirkkaalta. 

Mahdollisimman tehokkaan syväpuhdistuksen ihollesi saat yhdistämällä Ultraäänipuhdistukseen mekaanisen puhdistuksen*. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.  

Ultraäänipuhdistushoito ei sisällä kasvohierontaa tai mekaanista ihonpuhdistusta. 

*Jos haluat yhdistelmäpuhdistuksen, varaa mekaaninen ihonpuhdistusaika 15 min. lisäpalveluista.


RÄÄTÄLÖIDYT KASVOHOIDOT

Hoitokokonaisuus suunnitellaan yhdessä ihoanalyysin ja toiveidesi mukaan. Se voi siis olla esim. puhdistava, kiinteyttävä, kosteuttava - tai yksilöllinen yhdistelmä kaikkea tätä!

Toteutamme kasvohoidot pääosin käsityönä, sillä kosketuksen ja hieronnan vaikutuksia ei mielestämme mikään laite tai koje korvaa! 

Ja hierontaa onkin tarjolla jokaisessa kasvohoidossamme; juuri Sinulle yksilöllisesti yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita (klassinen, shiatsu, akupainanta, lymfa, ayurvedinen hieronta). 

Mitä pidemmän hoitoajan valitset, sitä enemmän hierontaa saat!

Kaikkiin kasvohoitoihin voidaan yhdistää ultraääni-ihonpuhdistus (ei erillistä laiteveloitusta).

Hoidossa käytämme Purodoré ja Holistic Essentials luonnonkosmetiikkaa.

Lisätietokenttään voit laittaa toiveita jo aikaa varatessasi!

45 min. 62 €

60 min. 77 €

75 min. 90 €

Hoitoihin voit valita myös lisäpalveluja

 • Ultraääni-ihonpuhdistus/Mekaaninen ihonpuhdistus/miliumien poisto 15 min./17€
 • AHA-hedelmähappokuorinta 15 min./20 € (valitse tämä jos haluat ihoasi tehokkaasti uudistavan ja kirkastavan hedelmähappokuorinnan ihonpuhdistukseesi/kasvohoitoosi)
 • Kulmien värjäys ja muotoilu 16 €
 • Ripsien värjäys 15 €
 • Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 27 €
 • Kulmien muotoilu 9 € (vahaus/pinseteillä)
 • Gua sha-kasvohieronta 15 min./ 15 €

 • Hieronta lämpimillä kivillä 15 min./17 € (kasvot, kaula, niska, hartiat, päänahka)
 • Intialainen päähieronta 15 min./20 €
 • Ayurvedinen kohottava pää- ja kasvohieronta "Face Lift" 30 min./40 €
 • Callus Peeling-kovettumien poisto hedelmähappokääreillä 30 €
 • Jalkakylpy ja jalkojen hieronta 25 €
 • Jalkojen shiatsu-hieronta 30 min. 30 €
 • Käsien kuorinta ja hieronta 25 €
 • Selän kuumakivihieronta 30 min. 35 €
 • Selän kuorinta ja kuumakivihieronta 30 min. 40 €

BiON AHA Advanced Peel 65 € 

(norm. 75 €)

Hoitotarjous voimassa joulukuuhun asti tai niin kauan kun hoitolatuotteita riittää! 

Hoitosarja tulee vaihtumaan myöhemmin.AHA-hapot tarjoavat tehokkaimmat hoitotulokset moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

√ Akne - ja aknearvet

√ Ruusufinni

√ Ikääntymismuutokset

√ Suurentuneet huokoset

√ Epäpuhtaudet  ja mustapäät

√ Kuivuus  ja hilseily

√ Pigmenttiläiskät

√ Ihon kirkastus - ja heleytys

* Hoitoon voidaan yhdistää ihonpuhdistus - valitaan lisäpalveluista *

LUE LISÄÄ UUTUUS-KASVOHOIDOISTAMME TÄÄLTÄ; AYURVEDISET HOIDOT

Purodoré GLOW   80 €

AHA-hedelmähappohoito sopii hyvin ikääntyvän ihon anti-aging tehohoidoksi, mutta se on tehokas kaikille ihotyypeille uudistavaksi ja kirkastavaksi hoidoksi. AHA -happo kuorii hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. AHA -hedelmähappohoito edistää ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihon elastiini- ja kollageenisäikeitä. Ihon kyky sitoa kosteutta paranee, ja muut tehotuotteet kuten seerumit ja voiteet imeytyvät ihoon paremmin. 

Hedelmähappokäsittelyn jälkeen iholle levitetään kosteuttava ja rauhoittava laventelinaamio. Kasvoja ei hedelmähappohoidossa hierota, mutta vaikutusajoilla saat mm. niska- ja hartiahierontaa. 

Vältä käsittelyn jälkeen solariumia ja auringonottoa vähintään 2 viikkoa sekä saunaa, uimista, intensiivistä liikuntaa, karvanpoistoa ja muita kosmeettisia tehohoitoja vähintään 2 päivää.

Parhaimmat tulokset saat ottamalla sarjahoitona 3-6 kertaa 10-15 vrk. välein.

        Detox & Energy Purodoré Spa 95 €

Hoito aloitetaan ihon pintapuhdistuksella jonka jälkeen saat detox-kasvonaamion aikana nauttia jalkapohjien hieronnasta. Tehokas, mutta hellävarainen kasvohoito syväpuhdistaa, energisoi, kirkastaa ja kosteuttaa tehokkaasti. Detox-naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. aktiivihiilen uskomattomaan kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Koivun tuhkalla, vihreällä ja valkoisella savella sekä poimulehdellä on antibakteerisia, antioksidanttisia ja puhdistavia vaikutuksia. Hoito viimeistellään energianaamiolla, joka saa tehonsa kurkumasta, tyrnistä, mangosta, appelsiinista, aprikoosi- ja macadamiaöljystä. Energisoivan naamion aikana saat hartia-, niska, kasvo- ja päänahan hierontaa.

            Golden Touch Purodoré 95 €

Purodore on kotimaista, luksuslaatuista luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoitotuottet sisältävät mm. kultaa, shampanjauutetta, silkkiä, tryffeliä, ruusua ja lakansiemenöljyä.

 Kultakasvohoidossa saatkin aimo annoksen ylellisiä ainesosia kasvoillesi. Tämä ylellinen kosteuttava anti-age hoito tehdään kultaa sisältävillä tuotteilla. Hoito aktivoi solujen uudistumista ja korjaa tehokkaasti ihoa, vilkastuttaa ihosolujen uudistumista, verenkiertoa ja kollageenin sekä elastiinin tuotantoa.

Kasvohoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, ihon kuorinnan, pään ja kasvojen liftaavaa hierontaa, naamion, seerumin ja loppuvoiteen. 

METSÄKYLPY-kasvohoito 65 €

Tunne metsän hyväätekevät vaikutukset ihollasi! 

Metsäkylpy-kasvohoidossa käytämme vain ihoa vahvistavia, tasapainottavia ja rauhoittavia raaka-aineita, mm. Moi Forest -tuotteiden sisältämää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta joka tukee ja vahvistaa tutkitusti immuunijärjestelmää iholle käytettynä. Tämä kasvohoito soveltuu siis herkimmällekin iholle! Hoitoon sisältyy ihon pintapuhdistus kamomillaöljyllä, ihoa rauhoittava ja virkistävä yrttiuutos-harsonaamio jonka tuoksu vie sinut kesäiselle niittymatkalle. Naamion vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta ja lopuksi kasvot saavat lempeän öljyhieronnan viilentävillä gua sha-lusikoilla.

HARMONY

60 min. 85 €

Hoidossa käytetään korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa on miedot tuoksut ja sarja sopii myös herkkäihoisille sekä tuoksuyliherkille.

Hoito aloitetaan poistamalla meikki ja epäpuhtaudet iholta hieroen lämpimällä puhdistusöljyllä kasvot, kaula ja decoltee. Iho kuoritaan ravitsevalla kuorintavoiteella. Kasvonaamion aikana hartiat ja niska hierotaan lämpimin kivin ja lopuksi kasvot saavat rentouttavaa hierontaa käsin ja lämpimin kivin/gua shalla (menetelmä valitaan ihotyypin mukaan).

Tätä kasvohoitoa suosittelen erityisesti kuivalle ja  pintakuivalle "janoiselle" iholle sen kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen vuoksi. 

           SPA Shiatsu-kasvohoito 80 € 

Hemmotteleva itämainen kasvohoito, jolla on kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava vaikutus ✨

Kasvohoito sisältää  alkupuhdistuksen, kuorivan naamion, öljyseerumin, loppuvoiteen sekä  lempeää, syvästi rentouttavaa kasvojen sekä kallonpohjan ja niskan hierontaa; gua sha, shiatsu ja akupainanta.

Kesto 60 min.


KULMIEN JA RIPSIEN KÄSITTELYT

* Kulmat ja ripset 30 € - toisen hoidon yhteydessä 26 €

* Kulmat tai ripset 20 € - toisen hoidon yhteydessä 15 €

* Èlan-hybridiväri kulmiin, sis. muotoilun 29 €

* Kulmien muotoilu 15 € - toisen hoidon yhteydessä 8 €

* Lash Lift - ripsien kestotaivutus 68 €

sis. ripsien kestovärjäyksen

* Brow Lift - kulmien laminointi 55 €

sis. kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen

* Lash Lift ja Brow Lift 115 €

sis. kestovärjäykset

IHOKARVOJEN POISTO

Ylähuuli/leuka tai kulmakarvat 15,00 € 

Ylähuuli ja leuka 20 €
Ylähuuli, leuka, kaula ja poskipäät 30 €

Myymme Esse Probiotic Skincare, Purodoré ja Evolve-ihonhoitotuotteita 🌿

BiON ja Ayu Organics poistomyynnissä -40 %Varaathan ostoaikasi etukäteen!

VOIT OSTAA TUOTTEET MYÖS VERKKOKAUPASTA JA NOUTAA NE SOVITUSTI HOITOLASTA!

Purodoré 

Kotimaista. Ylellistä. Luonnonkosmetiikkaa. Poikkeavan suuri pitoisuus tutkittuja ja vaikuttavia raaka-aineita. Hyvä tuoksu. Erinomaiset asiakaspalautteet. Kaikkea tätä on Purodoré!
Ostaessasi Purodorén tuotteen tiedät tekeväsi vastuullisen valinnan ja tuet suomalaista työtä.

Hoitolassa tuotteita myynnissä -> päivitetään verkkokauppaan...

Koodilla HETKI234 (voimassa 31.12 saakka) saat -20 % ostoksestasi Purodor´én verkkokaupassa:

Hinnat sis. ALV 24 %

Hinnat tarkistettu 18.6.2023 ja on voimassa toistaiseksi.