AYURVEDA 

Ayurveda

Shirodhara
45 min - 75 EUR

Shirodhara on rauhoittava rituaali, ikivanha ayurvedinen terapia, jossa lämmintä, lääkeyrttipitoista öljyä valuu lempeänä virtana otsasi yli. 

Tämä terapeuttinen tekniikka tunnetaan tehokkuudestaan ​​lievittää psyykkistä stressiä, ahdistusta, hormonaalista epätasapainoa ja erilaisia ​​fyysisiä vaivoja. Öljyn rytminen virtaus edistää syvää rentoutumista ja sen on osoitettu helpottavan vaivoja, kuten unettomuutta, päänsärkyä, hilsettä, ahdistusta, masennusta, muistin menetystä, hiusten ennenaikaista harmaantumista ja hiustenlähtöä. 

Abhyanga (Ayurveda Massage)
60 min - 85 EUR

Koe Abhyangan, arvostetun Ayurvedisen öljyhieronnan, muuntava voima, joka tekee ihmeitä sekä keholle että mielelle. Tämä ikivanha terapia hoitaa koko olemusta, lisää joustavuutta, lisää verenkiertoa ja auttaa poistamaan kuona-aineita. Abhyanga on tunnetusti lievittää ahdistusta, masennusta, väsymystä, verenkiertohäiriöitä, reumaattisia vaivoja, niveltulehdusta, selkäkipuja, nyrjähdyksiä ja vammoja. 

Kun makaat hierontasängyllä, terapeutti käyttää yrttiöljyjä ja noudattaa Ayurvedan periaatteita parantaakseen kehon liikettä ja yleistä hyvinvointia. Hyödyt ovat moninaiset: se pidentää ikää, hidastaa ikääntymistä, edistää hyvää unta, parantaa ulkonäköä, lisää itseluottamusta, elvyttää hermostoa ja ravitsee koko kehoa. Erityisen tehokas stressiin, ahdistukseen ja kehon kipuihin, Abhyanga rauhoittaa Vata Doshaa palauttaen tasapainon ja harmonian. 

Kizhi (Ayurveda Bolus Massage)45 min - 70 EUR
Klikcommodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Basti (Oil Retention)
Kati basti : 60 min - 70 EURGreeva basti : 45 min - 50 EURJanu basti : 45 min - 60 EUR

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Shiro Abhyanga (Ayurveda Head Massage)
45 min - 50 EUR

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Udvartana (Ayurveda Herbal Powder Massage)
60 min - 90 EUR

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.

Ayurveda Consultation

60 min - 80 EUR
stä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.